Skip links

Jurnal de două ori (1)

Dacă tot s-au împlinit 2 luni de la startul campaniei ArtanuX2 am zis că n-ar fi rău să începem o cronică a acestui experiment. Una adevărată, cu fapte, întâmplări și cifre și una așa, mai închipuită, poate nu întotdeauna pe atât de reală ca prima, dar la fel de adevărată. Iată prima faptă demnă de menționat:

S-au vândut aproape jumătate din boxset-urile cu tricou și exemplarul 1 din boxset-ul cu fotografia, cea pe care Artan a scris: „Totul e minunat”. Tricourile ArtanuX2 au ajuns până acum în Europa, Asia, America de Nord și Oceania. Mai avem de bifat America de Sud și Africa și am pus câte un tricou Artanux2 pe fiecare continent, asta dacă nu facem cumva să punem unul și pe vreun pinguin din Antarctica. Cea mai recentă poză vine din Pittsburgh unde tricoul ArtanuX2 și-a întâlnit, în sfârșit, celebra imagine care i-a dat viață. Posesoarea tricoului nu este româncă, nu l-a auzit pe Artan cântând, a zis doar că i-a plăcut tricoul :)) Ni s-a părut cool enough și l-am expediat. (Nu mai punem la socoteală că l-a și plătit :)))

Tot în ziua în care s-au împlinit două luni de la primul tricou ArtanuX2 vândut, Partizan a avut un concert de zile mari în Club Control. Lăsăm pentru mâine foto și ceva video, că jurnalul imaginar nu se dă deschis cu una, cu două.

Pe mâine!

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.