Skip links

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

Artanu.muzicisifaze.com face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate contin taxele de transport pe teritoriul Romaniei. Aceste taxe vor fi incluse in facture fiscala. Taxele de transport in afara Romaniei vor fi platite de catre comparator.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult doua zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si DASH FILM SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca DASH FILM  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

DASH FILM  SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

Dreptul de retragere din contract

«Retragerea din contract» se refera la dreptul tau legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanța de Urgența nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanța. Poti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos.

Returul se poate face in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care ai intrat in posesia comenzii, fara a fi nevoit sa justifici decizia de retragere. In acest caz, te rugam sa ne aduci la cunostinta decizia ta, trimitand un e-mail la adresa comenzi@artanu.

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie completarea formularului de retur solicitat pe e-mail si produsele (formularul poate fi solicitat la adresa comenzi@muzicisifaze.com sau +40721107776 ). Te rugam sa te asiguri ca la completarea acestui formular ne furnizezi corect si complet urmatoarele informatii:

 • Motivul pentru care returnezi marfa, in cazul in care doresti sa-l completezi («Motiv Returnare»)
 • Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar
 • Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor («Observatii»)
 • Semnatura ta si data completarii la partea de jos a documentului.

Dorim sa te atentionam ca returnarea produselor catre DASH FILM SRL neinsotite de formularul de retur completat corect si lizibil, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

 • In cazul in care returnezi un produs, acesta trebuie ambalai in cutia lui originala. Atat produsele, cat si ambalajele originale trebuie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, fara a fi suportat deteriorari ulterioare sau fara a fi fost purtate.
 • Foarte important: pentru a putea respecta cerintele procedurii de retur, te rugam sa pastrezi atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) pentru o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decizi sa faci un retur de marfa.
 • Introdu factura si formularul de retur in cutia in care se afla produsul de returnat, cu respectarea cerintelor de mai sus. Nu aplica pe ambalajele originale ale produselor banda adeziva sau alte materiale similare,  deoarece calitatea ambalajelor va fi afectata. Asigura ambalajul original prin introducerea lui intr-o alta cutie / punga de transport, dupa caz. Sigileaza bine coletul.
 • Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de client.
 • Pentru situatiile in care produsul/produsele livrate catre tine prezinta defecte imputabile producatorului sau vanzatorului, te rugam sa ne contactezi pentru a ne aduce la cunostinta problemele existente si sa ne transmiti poze relevante privind defectele identificate la adresa de e-mail comenzi@muzicisifaze.com. In acest caz, iti vom trimite curierul pentru ridicarea coletului si vom plati transportul lui la destinatie.
 • In vederea returnarii marfurilor, foloseste serviciile unei firme de curierat rapid. Te rugam sa nu expediezi produsele prin intermediul Postei Romane. Adresa la care se returneaza produsele cumparate de pe www.artanu.muzicisifaze.com si care se regaseste si pe formularul de retur este:
 • DASH FILM SRL, strada Penes Curcanul, numarul 20, Sector 3, Bucuresti, Romania
 • Restituirea contravalorii produselor returnate se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat și verificat produsele. Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de tine in formularul de retur, in cazul in care ai achitat comanda ramburs sau direct in contul asociat cardului tau, atunci cand ai efectuat plata comenzii online. Daca sunt intarzieri in procesul de rambursare a sumelor aferente platilor online, te rugam sa verifici acest lucru si cu banca emitenta a cardului tau.

Confidentialitatea datelor personale

artanu.muzicisifaze.com se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre artanu.muzicisifaze.com numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

DASH FILM SRL

 • Sediu social: Bulevardul Iuliu Maniu, numarul 20, bloc 15C, ap 75, Bucuresti, Sector 6
 • Punct de lucru: Strada Penes Curcanul, numarul 20, Bucuresti Sector 3
 • Email: dashfilmmedia@gmail.com
 • Tel: +40723123930
 • Reg. Com: J40/13825/2012
 • Cod fiscal: RO30946117
This website uses cookies to improve your web experience.